Pretraživanje

Ultrazvučni aparat za zavarivanje

1. Tip stola za jednu osobu, povoljno 00 1 00 1 0 lako.
2. 10-40pcs / min izlaz.
3. Zaloga je dostupna za brzu dostavu u roku od 12 sati.

Detalji o proizvodu

TOPTION opskrbljujte infracrvenim termometrom za čelo, maske za lice KN 95 / N 95 sa certifikatom, achol gelom za ruke, maskom za lice čineći zalihe strojeva dostupnim za brzu isporuku u roku od 12 sati, DHL / UPS / Fedex / Ostali su dostupni, kontaktirajteinfo@toptionlab.comsad za citiranje tvorničke cijene.


U usporedbi s 0010010 nbsp; tradicionalnim strojem za zavarivanje, 0010010 nbsp; utječu na izgled proizvoda, 0010010 nbsp; kemijsko otapalo uzrokuje zagađenje okoliša, utječe na zdravlje. TOPTION, ova nova ultrazvučna tehnologija zavarivanja je učinkovitija, ekološki prihvatljivija i 0010010 nbsp; riješili su lošu pojavu gore navedenog.

ultrasonic welding machine

ultrasonic welding machine structure

Ovaj tip aparata za ultrazvučno zavarivanje primjenjiv je na sve vrste jednokratnih maski, PM 2. 5, KN9 5, N9 5 i druge maske.

Kao i bez šivanja iglama, s kontinuiranom i beskonačnom funkcijom zavarivanja, ne samo da vam može pomoći u poboljšanju učinkovitosti, već također može jamčiti da je zavarivanje čvrsto, lijepo.

ultrasonic welding machine application

Dobrodošli kontaktirajte nas da razgovaramo putem interneta, podržite internetsku službu za inspekciju ili ako 0010010 # 39 niste zgodni, mogli bismo fotografirati vašu narudžbu, uključujući sliku za pohranu, sliku paketa, slike isporuke, itd

ultrasonic welding machine manufacturer

ultrasonic welding machine factory

ultrasonic spot welding machine

Molim Zabilježite: Vrsta tablice, Izvoz ne uključuje tablicu, kako bi se uštedio trošak tereta.

Hot Tags: ultrazvučni aparat za zavarivanje, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljači, dobavljač u Kini, cijena, prilagodba, dizajn, kemijska, biološka, ​​farmaceutska, hrana, na prodaju

Par: Aparat za zavarivanje ušiju

Sljedeći: Ultrazvučni stroj za zavarivanje u točkama

Upit

You Might Also Like