Pretraživanje
5L sprej za kosu

5L sprej za kosu

Zraka kroz filtar i grijanje uređaji dolaze u distributera vrućeg zraka koji je na vrhu sušenja komora, vrući zrak distributer proizvesti vrući zrak

Detalji o proizvodu

Ako ste u potrazi za kemijsku, biologija, farmaceutska i hrane 5l sprej za kosu od Kina 5l sprej za kosu, sušilica rublja sa centrifugalnim sprej 5l, 5l za kosu stroj sa centrifugalnim sprej, centrifugalne spay sušenje rublja, sprej sušenje mlijeka, sprej za sušenje mlijeka u prahu proizvođači, dobavljači i facoty, ili ček 5l sprej za kosu prilagodbe i desing s profesionalni dobavljač u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

Princip rada

Zraka kroz filtar i grijanje uređaji dolaze u vrući zrak Distributer koji je na vrhu sušenje komore, vrući zrak distributer proizvesti vrući zrak, onda vrući zrak u ravnomjerno sušenje komore i premjestiti gubiti, u isto vrijeme isporuke tekući materijal centrifugalne sprej glavu koji je opremljen na vrhu sušenja komore, tekući materijal raspršuje kao magla kapljica , kako bi se povećali kontrakciju površine tekući materijal i toplog zraka, vlaga brzo ishlapi kemijska proizvodi u vrlo kratkom vremenu. Grublje proizvod prikupio zbirku cijev koja je na dnu kosu, otpadnih plinova pomoću centrifugalnih ventilatora.

Karakteristika

1. brzo sušenje brzina. Tekući materijal nakon centrifugalne prskanje površine će se znatno povećao, u visoke temperature zraka, trenutak će ispariti 95 ~ 98% vlage, tako da vrijeme sušenja će biti oko deset sekundi.

2. usvojiti paralelni protok uzorak sprej za sušenje, tijekom procesa sušenja, temperatura tekući kapljica nije visoka, koje obećavaju visoku kvalitetu proizvoda. U sprej za sušenje komore, tekućih kapljica i protok toplog zraka u istom smjeru, iako je temperatura toplog zraka malo veći, ali kao vrući zrak odmah kontakt s sprej tekućih kapljica nakon što je došao u sušenja komore, temperatura sušenja komora je umočiti, tako da će napraviti suhi materijal pregrijavanja i pogodan za sušenje toplinska osjetljivih materijala , temperatura iscjedak proizvoda ovisi o temperature ispušnih plinova, a niži od ispušnih temperatura.

3. široko primijenjena područja. Prema svojstva materijala, možete koristiti vrući zrak sušenje, a mogu koristiti i hladan vjetar modela. Većih količina materijala s velikim različitim značajkama sve mogu biti proizvedeni ovaj stroj, uobičajene u: polimera i resins、dyes、color pigment、ceramic、 glass、 uz atrazine、 pesticides、 carbohydrates、 mlijeka products、 roh acids、slaughterhouse byproducts、blood i riba jaja deterdžent i površinski dirt、fertilizer、organic compound、inorganic spoj predavanja, itd.

4. treba da sušenje proces je završen u trenu, proizvod u približno sferni u osnovi može držati oblik kapljice, pa proizvod je dobar disperzija 、fluidity i otapanje.

5. proizvodni proces je jednostavan, praktičan rad i jednostavno upravljanje. Sprej za kosu se koristi za otapala čiji sadržaj vlage je 40 ~ 60%, za poseban materijal i sadržaj vlage čak 90%, također može biti suše kao prašak proizvodi u jednom trenutku. Većina proizvoda ne treba satrti i probir nakon sušenja, pa smanjenje proizvodnog procesa, pojednostavljenje tehnološkog procesa i obećanje čistoće proizvoda. Za proizvod size、precision čestica i vlage, unutar određenog raspona, možete promijeniti za prilagodbu radnih uvjeta, kontrola i upravljanje je vrlo jednostavno.

6. u zaštiti materijala od zagađenja i produžiti vijek trajanja uređaja, svi dijelovi kontakta s materijalom sve usvojiti 1Cr18Ni9Ti inox materijala. Kako bi operacija lako, sustav kontrole korištenje integracije rad, što znači taj uvesti koga u službu svaki dio pokaznog uređaja i uključivanje/isključivanje uređaja sve u ugovor vlada.

Tehnički parametri

Stavku

Jedinica

TP-S50

Max kapacitet

ml/h

5000

Temperaturni raspon od ulaznog zraka

140° C ~ 300° C
Podesiva

Raspon temperature izlaz zraka

80° C ~ 90° C

Precizna temperatura

±1

Za kosu vrijeme

S

1,0 ~ 1,5

Brzina vodu pumpe

ml/h

5000

Sustavu za prskanje

/

Centrifugalne mlaznica

Sprej za smjer

/

Prema dolje ko struja

Električnih grijača

kW

9

Izvor topline

/

Električni

Ukupna snaga

/

10 KW 380V

Promjer spremnika od nehrđajućeg čelika

mm

800

Praškom vraćanje stopa

%

≥95

Vrsta zakretanja centrifugalne sprej


Komprimirani zrak rotacije

Okretati brzinom

o/min

25000

Promjer sprej pladanj

mm

50

Dimenzije

mm

1800 * 930 * 2200

Hot Tags: 5l sprej za kosu, sušenje stroj sa centrifugalnim sprej 5l, 5l za kosu stroj sa centrifugalnim sprej, centrifugalne spay sušilica rublja, sprej sušenje mlijeka, sprej za sušenje mlijeka u prahu, Kina, proizvođač, tvornica, dobavljača, dobavljač u Kina, prilagodbe, dizajn, kemijski, biologija, farmaceutska, hrane

Par: 10L sprej za kosu

Sljedeći: 3L sprej za kosu

Upit

You Might Also Like