Pretraživanje
3L sprej za kosu

3L sprej za kosu

Laboratoriju vrhu tablice sprej za kosu je posljednja vrsta TOPTION koje donosi napredne međunarodne tehnologije i rezervnih dijelova.

Detalji o proizvodu

Ako ste u potrazi za kemikalije, biologija, farmaceutska i hrane 3l sprej za kosu od Kina 3l sprej za kosu, dvije-fluid sprej za kosu, malo spreja za kosu, 3l za kosu stroj sa dva fluida sprej, laboratorij za kosu, jaja u prahu sprej za kosu proizvođača, dobavljača i facoty, ili provjera 3l sprej za kosu prilagodbe i desing s profesionalni dobavljač u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

Uvod:

1. laboratorij vrhu tablice sprej za kosu je posljednja vrsta TOPTION koje donosi napredne međunarodne tehnologije i rezervnih dijelova.

2. TOPTION laboratorij sprej za kosu okuplja mnoge novi dizajn, na primjer, mala veličina besplatno kreće, kompresor za zrak i električni grijač unutar kabineta, stakla sprej i ciklon separatora za provjeru. Svi podaci i funkcije su pod kontrolom PLC.

Primjena:

1. sprej za kosu može se koristiti u širokom rasponu gdje je potrebna proizvodnja prah uzorak slobodno teče. Ova tehnika je uspješno obrađen u sljedećim područjima:

1) pića, okusa i bojenje, mlijeko i proizvodi od jaja, biljka i ekstrakte biljna, Pharmaceuticals, toplinski osjetljivih materijala, plastike, Polimeri i smole, parfemi, keramike i napredne materijale, sapuni i deterdženata, krvi, bojila, namirnica, ljepila, oksidi, tekstila, kosti, zubi i zub Amalgan i mnogi drugi.

2) većina rješenja i supernsions mogu biti sprej osušeni pod uvijetom da je rezultat proizvod ima karakteristike materijala.

(3) je popularan u polja hrane, biologije, materijal, ljekarne, sveučilišta, i R & D institut i sl. posebno za obradu temperature osjetljivih materijala, za npr., u prahu, jer materijal samo dodir zraka na trenutak tako da toplina nije mogao uništiti dio materijala.

2. radno načelo

(1) zrak filtriraju se i zagrije, onda u distributer na kosu, spirala vrući zrak ravnomjerno Idi u sušenje komore 2) tekućine kroz velike brzine centrifugalne raspršivač na vrhu tornja, zatim sprej (rotacija) u vrlo finu maglicu kapljica, obratite se vrućim zrakom i suši u gotov proizvod u kratkom vremenu.

(3) suhog proizvoda se kontinuirano proizvode od sušenja toranj i ciklona, ispušnih plinova su ventilirane navijač.

Prednosti

1. PLC automatskog upravljanja, više prikladan za kontrolu i upravljanje.

2. velike brzine sušenja, nakon prskanje materijala tekućine, površina materijala će se povećati uvelike, pospješiti vaše istraživanje.

3. u protoku zraka, 95% ~ 98% vode može se isparila u trenutku. Možete završiti materijala sušenje samo u nekoliko sekundi.

4. posebno pogodan za sušenje osjetljivih materijala topline, nakon sušenja, nema potrebe za potresno i sortiranja, tako da se smanji rad procedure i uštedite vrijeme.

Tehnička specifikacija

Stavku

Jedinica

TP-S30

Max kapacitet

ml/h

3000

Temperaturni raspon od ulaznog zraka

30℃ ~ 300℃

Raspon temperature izlaz zraka

30℃ ~ 140℃

Precizna temperatura

±1

Za kosu vrijeme

S

1,0 ~ 1,5

Brzina vodu pumpe

ml/h

3000

Sustavu za prskanje

/

Dvije tekućine mlaznica

Sprej za smjer

/

Prema dolje ko struja

Ukupna snaga

/

10 KW 380V

Promjer spremnika od nehrđajućeg čelika

mm

800

Praškom vraćanje stopa

%

≥95

Okretati brzinom

o/min

40000

Dimenzije

mm

1700 * 1100 * 150


Hot Tags: 3l sprej za kosu, dvije-fluid sprej za kosu, mali sprej za kosu, 3l za kosu za dvije tekućine sprej, laboratorij za kosu, jaje u prahu obrada sprej sušilice, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljača, dobavljač u Kini, prilagodbe, dizajn, kemijski, biologija, farmaceutska, hrane

Par: 5L sprej za kosu

Sljedeći: ne

Upit

You Might Also Like