Pretraživanje
10L sprej za kosu

10L sprej za kosu

Na brzinu sušenja, ako materijal tekućine, površina materijala uvećava se uvelike. U protoku zraka, 95% ~ 98% vode može se isparila u trenutku. Vrijeme izrade sušenje treba samo nekoliko sekundi.

Detalji o proizvodu

Ako ste u potrazi za kemijsku, biologija, farmaceutska i hrane 10l sprej za kosu iz Kine 10l sprej za kosu, centrifugalne sprej za kosu, 10l za kosu stroj sa centrifugalnim sprej, mlijeko spray za kosu, sprej oprema za sušenje, sprej sušenje hrane industrije proizvođača, dobavljača i facoty, ili ček 10l sprej za kosu prilagodbe i desing s profesionalni dobavljač u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

1. značajke

(1) na brzinu sušenja, ako materijal tekućine, površina materijala uvećava se uvelike. U protoku zraka, 95% ~ 98% vode može se isparila u trenutku. Vrijeme izrade sušenje treba samo nekoliko sekundi.

(2) Ovo je posebno pogodan za sušenje toplinu osjetljive materijale. Svoj finalni proizvodi posjeduju dobru uniformnost, mobilnost, otapanje kapaciteta. I finalni proizvodi su visoko u čistoću i dobro u njihovu kvalitetu. Proizvodni postupci su jednostavna i operacije i kontrole su lako. Tekućina s vlage sadržaj 40 ~ 60% (za posebne materijale, sadržaj svibanj doći do 90%.) mogu biti suši u prahu ili čestica proizvode jednom vremena.

(3) nakon sušenja, nema potrebe za potresno i sortiranja, kako bi se smanjili operacija postupke u proizvodnji i kako bi se poboljšala čistoća proizvoda. Proizvod čestica promjera, razuzdanost i vode sadržaj se može podesiti kroz operacije stanje u određeni doseg. To je vrlo povoljno za obavljanje kontrole i upravljanja.

2.Principle:

1) nakon filtrira i zagrijava zrak ulazi u razdjelnik zraka na kosu. Vrući zrak ulazi u Sušionica u spiralnom obliku i ujednačeno. Prolazi kroz velike brzine centrifugalne prskalica na vrhu tornja, materijala tekućina će se rotirati i prskati u vrlo finu maglicu tekući kuglice.

2) kroz vrlo kratko vrijeme od kontakta topline zraka, materijali mogu biti suši konačnog proizvoda. Konačni proizvodi će se prazniti kontinuirano od sušenja toranj i sa "Cyclonesima". Otpadni plin će biti otpušten iz puhala.

3.Application:

(1) sprej za kosu može se koristiti u širokom rasponu gdje je potrebna proizvodnja prah uzorak slobodno teče. Ova tehnika je uspješno obrađen u sljedećim područjima:

Pića, okusa i bojenje, mlijeko i proizvodi od jaja, biljka i ekstrakte biljna, Pharmaceuticals, toplinski osjetljivih materijala, plastike, Polimeri i smole, parfemi, keramike i napredne materijale, sapuni i deterdženata, krvi, bojila, namirnica, ljepila, oksidi, tekstila, kosti, zubi i zub Amalgan i mnogi drugi.

(2) većina rješenja i supernsions mogu biti sprej osušeni pod uvijetom da je rezultat proizvod ima karakteristike materijala.

(3) je popularan u polja hrane, biologije, materijal, ljekarne, sveučilišta, i R & D institut i sl. posebno za obradu temperature osjetljivih materijala, za npr., u prahu, jer materijal samo dodir zraka na trenutak tako da toplina nije mogao uništiti dio materijala.

Tehnički parametri

Stavku

Jedinica

TP-S100

Max kapacitet

ml/h

10L/h

Temperaturni raspon od ulaznog zraka

50° C ~ 300° C

Raspon temperature izlaz zraka

30° C ~ 150° C

Sustavu za prskanje

/

Centrifugalne mlaznica

Električnih grijača

kW

28

Izvor topline

/

Električni

Praškom vraćanje stopa

%

≥98

Okretati brzinom

o/min

22000

Promjer sprej pladanj

mm

80

Nik disk promjera

mm

80

Dimenzije

mm

2500 * 1600 * 2800

Maksimalna vlaga isparavanjem

Kg/h

10

Sprej za glavni pogon način

/

Mehanički pogon


Hot Tags: 10l sprej za kosu, centrifugalne sprej za kosu, 10l za kosu za centrifugalne sprej, mlijeko spray za kosu, sprej za sušenje opreme, prskanje sušenje u prehrambenoj industriji, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljača, dobavljač u Kini, prilagodbe, dizajn, kemijski, biologija, farmaceutska, hrane

Par: 2L laboratorij sprej za kosu

Sljedeći: 5L sprej za kosu

Upit

You Might Also Like