Banner
呵呵哒

Destilirana obrisana folija

1. Širok raspon kapaciteta: 5 inča, 7 inča, 8 inča, 12 inča, 14 inča, 20 inča, 32 inča.

2. Dostupna je brza isporuka sa spremištem.

3. Dostupna je tehnička podrška, inozemna instalacija / usluga obuke.

obrisana destilacija filma


Oprema za destilaciju obrisanih filmskih materijala posebno je pogodna za isparavanje toplinski osjetljivih materijala zbog svoje jedinstvene strukture, velike fleksibilnosti rada, tako da je pogodna i za obradu materijala koji zahtijevaju glatko isparavanje, visoku viskoznost i povećanu viskoznost s povećanjem koncentracije i proces isparavanja također može glatko ispariti.

obrisana destilacija filma

tehnički parametri brisanja obrisanih filmova


Glavne značajke opreme za destilaciju folija s brisačem od nehrđajućeg čelika TOPTION


- Ima veliki prostor za prolazak plina, a tlak unutar isparivača i unutar kondenzatora gotovo je jednak, tako da je pad tlaka mali.


- Proces isparavanja brisača obrisanog filma može se održavati pod visokim stupnjem vakuuma, tako da se postupak može izvesti na nižoj temperaturi radi smanjenja toplinske raspadljivosti materijala konoplje.


- Vrijeme zadržavanja materijala u isparivaču je vrlo kratko, tako da je brisani filmski destilat posebno pogodan za isparavanje osjetljivih na toplinu materijala.


- Materijal je inhibiran da se formira na grijaćoj površini, a skala je popraćena dobrom izmjenom topline, čime se poboljšava ukupni koeficijent prijenosa topline destilacijom obrisanog filma.


- Velika operativna fleksibilnost.

obrisana oprema za destilaciju filma

obrisana oprema za destilaciju filma

oprema za automatsku destilaciju obrisanih filmova

wiped film distillation equipment price

wiped film distillation equipment factory

2019 USA expo wiped film distillation

wiped film distillation supplier

Hot Tags: obrisana destilacija filma, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljači, dobavljač u Kini, cijena, prilagodba, dizajn, kemijska, biološka, farmaceutska, hrana, na prodaju
Srodni proizvodi