Pretraživanje

Destilacija tankog filma

1. Oprema za destilaciju tankog filma izrađena je od materijala od nehrđajućeg čelika, a jamstvo učinkovite ekstrakcije je 1,4 puta veće.

2. ISO&CE certifikat, pouzdano jamstvo kvalitete, svesrdna usluga tijekom dugog vijeka trajanja opreme.

3. Besplatna tehnička podrška, profesionalno prilagođavanje, dostupna usluga instaliranja / obuke u inozemstvu.

Detalji o proizvodu

Oprema za destilaciju tankog filma naziva se i isparivačem obrisanih filmova, destilacijom na kratki put, opremom za molekularnu destilaciju itd. Izrađena je od materijala od nehrđajućeg čelika, koji ima brzu brzinu prijenosa topline, pa bi mogla jamčiti da je efikasno izvlačenje 1,4 puta veće .


Oprema za destilaciju tankog filma široko se koristi za koncentraciju isparavanja, otapanje, uklanjanje, reakciju, otplinjavanje, okus deodorizacije (plin) itd.


Struktura opreme za destilaciju tankog filma MDS-30

1Posuda za hranjenje s oklopom s vidnim staklom
2Zupčasta pumpa za automatsko i kontinuirano hranjenje
3Magnetni motor brtvene žice za pogon rotacije (mehaničko brtvljenje nije obavezno)
4Uparivač s unutarnjim kondenzatorom u plaštu
5Hladna zamka namotava s vidnim staklom
6Pumpa za sakupljanje (destilat) za automatsko i kontinuirano prikupljanje
7Pumpa za sakupljanje (ostatak) za automatsko i kontinuirano sakupljanje
8Cijev s plaštom (odjeljak za hranjenje i sakupljanje)
9Kontrolni ormar
10Grijanje&pojačalo; precizni sustav kontrole temperature hladnjaka
11Molekularna pumpa s visokim vakuumom (10Pa, 1Pa, 0,05Pa)

Prednosti opreme za kratku putanju molekularne destilacije TOPTION, cijeli set izrađen je od visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika 316L, koji ima dobru funkciju očuvanja temperature, mogao bi jamčiti 3 puta veću učinkovitost od destilacijskog seta od stakla. U spremniku za hranjenje materijala nalazi se mrežica za filtriranje koja može filtrirati nečistoće počevši od punjenja sirovina, zaštititi učinkovitu zupčanicu i poboljšati kvalitetu destilata. Isparivač ima ugrađeni dizajn kondenzatora, obrisani brisač filma, visoko efikasno isparavanje jamči veliku propusnost.
Oprema za destilaciju tankog filma profesionalno prilagodite, Vjerujte da će TOPCIJA biti vaša VRHUNSKA OPCIJA, ISO&pojačalo; CE certificirani proizvođač opreme za vakuumsku destilaciju, pruža besplatnu tehničku podršku, dostupna je usluga ugradnje / obuke u inozemstvu. Kontaktinfo@toptionlab.comda biste dobili najnižu cijenu s popustom.ISO9001, CE, SGS certifikat


Hot Tags: destilacija tankog filma, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljači, dobavljač u Kini, cijena, prilagodba, dizajn, kemijska, biologija, farmaceutska, hrana, na prodaju

Par: Obrisana destilacija filma

Sljedeći: Prodaje se oprema za destilaciju kratkog puta

Upit

You Might Also Like