Pretraživanje

Gdje trebate očistiti i dezinficirati nakon povratka kući?

Date:Mar 01, 2020

Gdje trebate očistiti i dezinficirati nakon povratka kući?


Kako u novom vremenu virusa možemo zaštititi zdravlje sebe i svojih obitelji? Nakon što se vratite kući, gdje trebate očistiti i dezinficirati?


9 1. Kosa


Kad izlazite na otvoreno ili na javna mjesta, mogućnost kose i kapljica visoke koncentracije sa živim virusima istovremeno je vrlo mala, tako da vam nakon odlaska kući ne treba posebna glava za usisavanje ili dezinfekcija, samo je zadržite čisti dnevno.

8 2. Koža


Respiratorne kapljice i prijenos bliskim kontaktima i dalje su glavni putovi prijenosa. Novi krunski virus ne može prodrijeti u ljudsko tijelo kroz kožu. Sve dok se održavaju ispravna metoda pranja ruku i navika pranja ruku, virus se može spriječiti da se širi tim kanalima.

7 3. Oči, usta i nos


Virus invadira uglavnom iz sluznice, kao što su usta, nos i oči. Stoga, nemojte trljati oči i ne dirati sluznicu bez pranja ruku.

6 4. Tkanina


Šanse da virus zarazi ljude kontaminiranjem odjeće su izuzetno male. Ako niste bili na određenom mjestu, poput posjeta pacijentu u bolnici ili je bio izložen sumnjivim simptomima, ne morate posebno dezinficirati odjeću.

5 5. Jedini


Nakon što se kapljice slegnu, čak i ako je cipela vjerojatno zaražena virusima, količina je vrlo mala. U svakodnevnom životu potplati cipele ne moraju biti dezinficirani. Neka budu čisti.

1

6. Maske


Vanjski sloj maske je najprljaviji. Ne dirajte vanjski dio maske kad ga nosite kući. Medicinske maske za jednokratnu upotrebu stavite u čisto, suho i prozračeno okruženje da se prirodno osuše i ponovo upotrebe.

3

7. Mobilni telefon


Nakon odlaska kući preporučuje se isključiti struju telefona, umočen u 75% alkohol ili obrisati površinu telefona drugim steriliziranim tkivima koja ne oštećuju elektroničke proizvode. Ako telefon ne koristite prilikom izlaska, ne morate dezinficirati površinu telefona.

4 8. Ključevi


Ljudi često ignoriraju svoje ključeve. Možete koristiti dezinfekcijsko sredstvo na bazi alkohola ili obrisati alkoholnim pamučnim brisom.

2

9. Torba za kupovinu


Kad izlazite u kupovinu, najbolje je ponijeti svoju vrećicu za kupovinu, ako je potrebno, površinu poškropite 75% alkoholom kako biste dezinficirali.


Više informacija dobrodošli na kontakt info@toptionlab.com

Par: Molekularna destilacija "ključ u ruke"

Sljedeći: Obavijest o sretnim novogodišnjim praznicima