Pretraživanje

Korištenje Ultrazvučno čišćenje treba obratiti pozornost na što?

Date:Apr 28, 2016

1, intenzitet ultrazvuk odnosno zvučne snage po jedinici površine. Učinak Ultrazvučno čišćenje ovisi o kavitacija, kavitacije i ultrazvučni intenziteta. U principu, po jedinici površine (cm2) više od 0 3W zvučne snage (0 3W/cm2), vodena otopina može proizvesti kavitacije. Veći intenzitet učinka ultrazvučne kavitacije, očitije, čišćenje učinak je bolji.

2, ultrazvučne frekvencije i ultrazvučne frekvencije na kavitacije. Kavitacija se smanjuje sa smanjenjem učestalosti i praksi je dokazao lako stimulirati kavitacije je niske frekvencije. 16kH2 ~ 25kHz prostor-vrijeme efekt.

3, izbor od tekućina za čišćenje: različite čišćenje rješenje možete dobiti različite rezultate. Odaberite odgovarajuće čišćenje tekući puder je prljavštine na površini objekta i priroda rješenja površinske napetosti, viskoznost, prljavštine halo kiselina, lužina rješenje; na suprotno, kisela otopina. To je veće specifične kavitacije, napetosti površine, viskoznost i nizak tlak pare tekućine jer tekućina za čišćenje možete dobiti bolje čišćenje efekt.

4, čišćenje temperatura: temperatura je važan faktor utjecaja na čišćenje brzina. Pravilno povećanje temperature, može povećati sposobnost kavitacije, skraćuje vrijeme čišćenje. Eksperimentalni rezultati pokazuju da kemijski rješenje najbolje moguće čišćenje temperatura: 60 X ~ 7 (TC. Zbog kombinacije ulja na bazi i na bazi vode i pro dobro. U isto vrijeme, zbog zagrijavanja, tekuća površinska napetost se povećava, smanjuje viskoznost i efekt kavitacije je dobar i čišćenje efekt je dobar.

5, čišćenje: Različiti objekti imaju različite Ultrazvučno čišćenje za čišćenje. Na primjer, ulje od iste prirode, koristi u procesu nastajanja ulje potrebno Cheongju pranje, formirana u procesu proizvodnje u ulje.
Par: Prilagođeni proizvodi zapakirani spremna za otpremu

Sljedeći: Ultrazvučni homogena reaktorskog sustava