Pretraživanje

Ultrazvučni aparat za zavarivanje maska ​​za lice

Date:Apr 08, 2020

Ultrazvučni aparat za zavarivanje maske za lice


Ultrazvučna ušna petlja sa automatskim strojem za zavarivanje e tip stola brza isporuka u roku od 12 sati, Prirubnica s mekanom ručicom od netkane vrećice, zavarivanje bez tkanine za lice, maska ​​za zavarivanje, netkani ogrtač, itd., Tvornička direktna prodaja osigurava pouzdanu kvalitetu, konkurentnu cijenu bez posrednika , zalihe dostupne za brzu dostavu.


ultrasonic welding machine


Između tradicije i plastičnih spojeva od komada, za prihvaćanje organskog za lijepljenje lijekova, ne samo da utječu na izgled proizvoda, jer proizvodi ne poboljšavaju kvalitetu, neefikasnost, a kemijsko otapalo uzrokuje zagađenje okoliša, Utjecaj zdravlje.


Razvoj i primjena ultrazvučne tehnologije zavarivanja , riješili su lošu pojavu gore navedenog, Potrošnja energije se smanjuje, zavariva se iz oblika, čvrsta je i lako se donosi korisniku i donosi ekonomsku i društvenu korist.


Ovaj ultrazvučni uređaj za zavarivanje u točkama koristi se za jednokratno zavarivanje tkanja pamučne tkanine, maske od gaze, dva kraja gumenih mišića, može se držati i zavarivati ​​izravno, može objesiti držanje, mnogi se frizure koriste i prema vlastitom radnom okruženju.

ultrasonic welding machine application

Kontaktirajte info@toptionlab.com sada da biste odredili tvorničku cijenu, podatke o zalihama itd.

Par: Novi medicinski infracrveni termometar

Sljedeći: Termometar i maske opskrbljuju, zajedno prolazimo kroz poteškoće