Pretraživanje

Rotirajući isparivač Model odabira Q i A

Date:Jul 26, 2016

1. što je najvažnije performanse rotacijskih isparivač?

Sprečava ispuštanje zraka je prva važna izvedba rotacijskih isparivača, koji izravno utječu na rotary isparivača normalan radni i životni vijek. Sprečava ispuštanje zraka je dobar ili ne odlučuje dobavljača dizajn standarda, izrada standarda i materijala izbor, itd. "stvarni vakuum stupnja" i "vakuum tlaka održavanje vrijeme" su mjerni standard.

2. koja je razlika za podizanje stakla i kupelj podizanje?

Kupelj za podizanje je više siguran, stakleni dijelovi sa rotacijskim isparivača nisu lako oštetiti, ne trebam zaključati nakon dizanja. Staklo za podizanje je prvenstveno pogodna za rotirajuće pljosku koje ima fiksne veličine, visine je čvrst, nakon završi podizanje, poziv.

3. #29 i #24 isparavanje brušenje usta, izbor koji model je bolji?

ISO #29 i ISO #24 su standardni usta za laboratorij. ISO #29 je visoke čvrstoće i povoljno očistiti, je više prikladan za uvezeni rotirajući isparivač i korist da izbor boca premjestiti uređaj.

4. koji tip vakuum pumpa je najpogodniji za rotirajući isparivač?

Vakuum pumpa je potreban uređaj za rotirajući isparivač, TOPTION pružiti SHB-III vakuum pumpa za 1L ~ 10L laboratorij rotirajući isparivač, SHB-B95 vakuum pumpa za industrijski rotary isparivača i 2XZ također isporučuje za rotary isparivača, itd. Ali koristeći hladno zamka ili druge metode pružaju zaštitu od korozije je još bolje.

5. u kojoj situaciji, kondenzacijski efekt je najbolji?

Promjene temperature vode iz slavine kao različite sezone, njegova temperatura. je više tijekom ljeta, tako otapala oporavak učinkovitost je niska, a voda iz slavine učinit će kondenzator promjena boje i mjerila formacija.

Možete izbor u ispod dva laboratoriju rješenja:

(1) najbolje rješenje: opremiti odgovarajućim niske temperature hlađenja kruži pumpe, kad izbora, molimo vas obratite pozornost na "rashladnih kapaciteta", "najniža temperatura", "kruži zajedničkog", "cirkulaciju kapacitet" i "kruži pritisak", TOPTION opskrbu niske temperature opreme professional za rotirajući isparivač.

(2) za laboratorijska rotirajući isparivač, hladno zamku mogao hlađenje ledom.

6. kako poboljšati rotirajući isparivač u životu?

(1) Molim te djeluju na temelju TOPTION rotirajući isparivač rad upute.

(2) nakon što završi istraživanje, očistite rotirajući isparivač u vremenu.

(3) površina rotirajući isparivač trebalo biti uredno.

(4) molimo obratite TOPTION specijalist za probleme tijekom rotirajući isparivač djeluju.


Par: Ultrazvučni ćelija poremećaja sustava

Sljedeći: TOPTION hrana industrija vakuum zamrznuti za kosu