Pretraživanje

Ramazan Kareem!

Date:Jun 06, 2016


U ovaj sveti mjesec Ramazan i narednim Eid Mubarak, možda Allah pokazuje svoje blagoslove na vas i vašu obitelj i vas blagoslovio s puno sreće na Ramazan i Eid.Regards!Što je Ramazan?
Vrijeme za duhovno razmišljanje, Ramazan je deveti mjesec u islamskom kalendaru i obilježava kada Kur'an je prvi put prikazan kako prorok Mujo. Ramazan je dio pet stupova islama i vidi svaki musliman koji je dosegla pubertet uzdržavanja od hrane i pića.

Što se događa za vrijeme ramazana?
Tijekom mjeseca, postom se poduzima sve prakticiraju Muslimani, tijekom vremena nakon izlaska sunca do zalaska sunca. Za to vrijeme, muslimani iskoristiti priliku da poveća broj dobrih djela koje rade, a i izbjegavajući sve što može ne sviđaju Allah.Iako post događa se tokom Ramazana, praktikanti smiju jesti tijekom noći vremena. Neke posebne skupine također su izuzeti iz posta, kao što su dijabetes i trudnica.

Ljubav je posebno važno Muslimanima tijekom ovog mjeseca, da bi se maksimizirao nagrada kada umru. "Noć moći" je večer koji traje molimo vas za prethodnu tijekom mjeseca i smatra se od strane Muslimana da najsvetiji mjesec u godini. Mole ove noći je rekao da je "bolja od hiljadu mjeseci", odgovarajuće bogoštovlja i to je zajednička za ljude da cijeli evenign molitvi.Kada počinje Ramazan?
Obzirom da različite astronomske izračune može pojaviti u različitim mjestima širom svijeta, to je dovelo do početka Ramazana u različitim vremenima u prošlosti.
Na kraju posta obilježen festival Bajram ili Kurban al-Fitr, je dan kada muslimani ne smiju postiti.

Par: TOPTION visoki tlak reaktor s magnetska miješalica

Sljedeći: Svaki dan treba neki pileća juha za dušu — Čak i petak