Pretraživanje

Molekularna destilacija "ključ u ruke"

Date:Feb 20, 2020

Molekularna destilacija


Molekularna destilacija , pretvoriti biomasu u sirovu naftu, sirovu naftu u destilat, nabaviti 99,9% cbd kristala visoke čistoće, tvornička direktna prodaja opreme na jednom mjestu: ekstrakcija konoplje centrifuge, filtar za odstranivanje, rotacijski isparivač | obrisani filmski isparivač za uklanjanje otapala, opreme za molekularnu destilaciju nehrđajućeg čelika, kristalizacijski reaktor s cirkulacijskom pumpom, grijanjem i hlađenjem cirkulacijskom pumpom, visokom vakuum pumpom itd.


molecular distillation turnkey solution


Zašto odabrati opremu za molekularnu destilaciju nehrđajućeg čelika da biste napravili destilaciju uljem?


1. Kako molekularni destilatori djeluju na temperaturama znatno nižim od vrelišta materijala i vrijeme zadržavanja materijala je kratko. Tako je najprikladnije za odvajanje materijala visokog vrelišta, osjetljivih na toplinu i lakih oksida.


2. Molekularna destilacija može vrlo učinkovito ukloniti tvari u tekućinama kao što su organska otapala, neugodni mirisi itd., Što je vrlo učinkovita metoda za otapanje tekućine nakon ekstrakcije otapala.


3. Molekularna destilacija može selektivno ispariti ciljni proizvod, ukloniti ostale nečistoće i može odvojiti više od dvije tvari istodobno odvajanjem u više faza.


4. Proces frakcioniranja molekularne destilacije fizički je proces, tako da on može dobro zaštititi odvojene materijale od onečišćenja i oštećenja.


5. Odaberite materijal od nehrđajućeg čelika, a dobijte visoko učinkovitu destilaciju: brzina prijenosa topline od materijala od nehrđajućeg čelika, jamči da je efikasnost ekstrakcije 1,4 puta veća.


6. Različiti sustavi za kontrolu temperature za teže sastojke i svjetlosne komponente, koristi se za materijal osjetljiv na toplinu.


molecular distillation turnkey solution


Uređaj za molekularnu destilaciju mora osigurati visok stupanj vakuuma u tlaku sustava, zahtijevati visoko brtvljenje materijala, a razmak između površine za isparavanje i površine za kondenzaciju mora biti umjeren.


TOPTION kao pouzdan proizvođač opreme za molekularnu destilaciju s više od 15 godina iskustva u proizvodnji, u kombinaciji s profesionalnim prodajnim timom i timom za isporuku, jamče pouzdanu kvalitetu opreme, na vrijeme isporuke, svesrdnu uslugu, kontaktirajte info@toptionlab.com da biste je citirali sada.

Par: Termometar i maske opskrbljuju, zajedno prolazimo kroz poteškoće

Sljedeći: Gdje trebate očistiti i dezinficirati nakon povratka kući?