Pretraživanje

Medicinski i farmaceutski vakuum zamrznuti za kosu biti isporučen iz TOPTION

Date:Mar 03, 2016

Vakuum zamrznuti za kosu je naširoko koristi u medicini, ljekarne, istraživanja biologije, kemijske industrije i proizvodnji hrane, itd. Nakon smrzavanja proces sušenja, dugoročno presercation za materijal je puno lakše. Oni mogu biti naknađen to izvorni stanje i održavanje njihova kemijska i biološka svojstva nakon se zali.

Kako bi se zadovoljile medicine i farmaceutske proizvodnje zamrzavanje sušenje, TOPTION tim razviti GZLY serije zamrznuti za kosu temelji se na više od 20 godina iskustva u tehnologiji.


GZLY serija zamrznuti za kosu koristite dvostruki boja dodirni zaslon i PLC kao kontrolni centar, sustav stabilan i pouzdan. Može pohraniti 33 grupe zamrzavanje sušenje programa, a svaki program možete postaviti 36 dijelova. Prikaz zamrznuti sušenja krivulja i automatski zapisa podataka. Zamrznuti sušenje podataka može biti izlaz od USB boca diska. Ovaj model je pogodan za pokusni opseg i malih razmjera proizvodnje.

GZLY serija zamrzavanje sušači koristiti Bitzer jedinica za hlađenje, kondenzatora temperatura može doći do <-75℃, stabilne performanse.

To zadovoljava nacionalne relativne standarde, prema GMP i implementaciju smjernica GMP i GB/T522 6.1-1996.

Frezze suhim hemostatskih pamuk zamrzavanje suha penicilin bočica zamrzavanje suha cordyceps sinensis

Par: TOPTION Ožujak globalne nabave karneval napredne obavijest

Sljedeći: 10L sprej za kosu rješenje za prehrambenu industriju od TOPTION