Pretraživanje

Detalj prilagodljiv CIP i SIP sistem

Date:Aug 30, 2016

CIP i SIP sistem zamrznuti za kosu je dizajniran na temelju zrela tehnologija, korištenje vrhunskih materijala i dijelova koji je široko prihvaćen u farmaceutskoj industriji. Procesu proizvodnje koristiti najnapredniju tehnologiju, oprema potpuno zadovoljavaju cGMP standarda, zadovoljavaju 21 CFR Part 11 standarda.


Zamrzavanje sušenja komora je vrsta tlačne posude i proizvodi završiti svoj vakuum zamrzavanje procesa u njemu sušenja. Komora tijelo uglavnom koriste inox četvrtasta kutija, ovaj dizajn razumljivu strukturu mogao napraviti čistu biti više zgodan i smanjiti slijepi kut.

Proizvode staviti u polici, preko smrzavanja srednje kontrolu temperatura gore/dolje, kako bi se postigla prefreezing i sublimacija dehidracije, osim toga, na stoppering možete ispuniti police prije proizvodi izlaska iz komore. Korištenje neizravne hlađenje i grijanje .


Rashladni sustav se sastoji od rashladne kompresor, vodom hlađeni kondenzator, Prigušni ventil, isparivač, itd, osigurati hlađenje izvor za zamrzavanje sušenje komore i vakuuma kondenzator.

Kruži sustava kroz hladan medij za kontrolu polica temperatura, kruži pumpe pogon hladan medij cirkulira.

Ventil omogućuje postupak s proizvodom utovar, istovar i ledeno dok kondenzator Odmrznute. Osim toga, ventil može koristiti za testiranje stupnja proizvod sušenje mjerenjem tlaka raste u zadano vrijeme zatvaranja.

Ovaj sustav se koristi za hranjenje i pražnjenja materijala kroz podizanje i ispuštanje police. U isto vrijeme, to je dobro za čišćenje komora. Osim toga, čep može se pritiskom na penicilin bočica. Također se koristi za zamrzavanje i sušenje Nehotimično.

CIP mogao pokrenuti automatski ili ručno putem programa za kontrolu, cijeli sterilizacije automatski završiti.

Cijeli dijelovi susreću FDA / cGMP standardni.


Par: Sprej za kosu radi princip

Sljedeći: Staklo za hlađenje reaktora i odvajanje tekućine funkcija