Pretraživanje

Koje su komponente rotacijskog isparivača?

Date:Oct 23, 2020

Oprema za laboratorijski isparivač, koncentraciju, oporabu alkohola i uklanjanje reagensa uključuje rotacijski isparivač (koji se obično odabire zbog svoje ekonomične cijene), isparivač filma u porastu (najveće učinkovitosti), isparivač obrisanog filma i isparivač filma u padu. Pogledajmo danas'koji su dijelovi rotacijskog isparivača sastavljeni.


Slijede laboratorijski mali rotacijski isparivači marke TOPTION (1L 5L) i rotacijski uređaji za isparivanje velikog kapaciteta (50L 100L). Rotacijski isparivači uglavnom se koriste u laboratorijima koji se sastoje od motora, tikvica za isparavanje, tikvica za sakupljanje, grijaće kupke, kondenzatora.


lab rotary evaporator
industry rotary evaporator


Thetikvica za isparavanjeje tikvica u obliku patlidžana ili okruglog dna sa standardnim priključkom za zemlju. Povezan je s vakuumskom pumpom (rotacijski isparivač općenito treba koristiti s vakuumskom pumpom, što je korisno za smanjenje temperature vrelišta materijala i poboljšanje učinkovitosti isparavanja) kroz serpentinski kondenzator s visokim refluksom. Drugo otvaranjerefluksni kondenzatorje povezan s prihvatnom tikvicom sa samljevenim ustima, kako bi se primilo ispareno organsko otapalo. Između cijevi kondenzatora i vakuumske pumpe nalazi se trosmjerni klip. Kad je sustav povezan s atmosferom, tikvica za isparavanje i boca za sakupljanje mogu se ukloniti za prijenos otapala. Kada je sustav povezan s vakuumskom pumpom, sustav bi trebao biti u stanju smanjenog tlaka.


Thegrijanje kupkaizvor je topline za tikvicu za isparavanje jer je potrebno zagrijavati na konstantnoj temperaturi dok se okreće. Ova kupka za grijanje može biti vodena ili uljna kupka (možete odabrati prikladnu prema stvarnim zahtjevima). Otopina u boci zagrijava se i difundira u rotacijskoj tikvici pod negativnim tlakom. Grijaća kupka koristi se za zagrijavanje otapala u tikvici za isparavanje, temperatura zagrijavanja može biti blizu točke vrelišta otapala, a može se i rotirati da otapalo tvori tanki film i poveća površinu isparavanja. Osim toga, pod djelovanjemkondenzator visoke učinkovitosti, para se može brzo ukapliti kako bi se ubrzala brzina isparavanja.


100L 50L 20L 10L 5L 2L 1L rotirajućeg isparivača tvornica izravno u prodaji, 1 set prilagoditi, OEM podrška, CE ISO SGS TUV certifikat, brza dostava, kontaktinfo@toptionlab.comdobiti brzu ponudu cijena odmah, uštedite svoj trošak i vrijeme.


Par: Toplo podsjećanje iz tvrtke TOPTION Instrument Co., ltd

Sljedeći: Oprema za destilaciju kratkih staza novi dizajn