Pretraživanje

Što je vakuumska zamrzavanje cijena stroj za sušenje?

Date:Nov 15, 2018


Što je vakuumska zamrzavanje cijena stroj za sušenje?


Stroj za sušenje zamrzavanjem vakuumom dizajniran je za rješavanje robe dugoročno očuvanje problema, kao što su hrana, voće, lijekovi, itd., Ne samo da je potrebno dugo vremena za pohranu, ali i ne treba utjecati ili oštetiti njegove kemijske i biološke karakteristike.


vacuum freeze drying machine price


Uobičajena područja primjene u sušilici za sušenje zamrzavanjem su medicina, ljekarna, biološka istraživanja, kemijska industrija i prehrambena industrija, itd. Stroj za vakuumsko sušilice na gornjoj slici vrlo je važan kao kućna hrana / sušenje žitarica i laboratorijski aparat za sušenje rublja.


vacuum freeze dried fruitvacuum freeze dry machine


Sva roba nakon procesa zamrzavanjem, mogla bi biti vrlo jednostavna za dugoročno očuvanje. I oni se mogu vratiti u prvobitno stanje i zadržati kemijska i biološka svojstva nakon navodnjavanja.


1. Jednostavan rad - ugrađeni ugrađeni zaslon osjetljiv na dodir u boji od 7 inča, možete postaviti cijeli proces sušenja zamrzavanjem kroz ovaj dodir, a sustav upravljanja ima 128 MB, koristi napredni procesor cortex-A8, izvrsnu izvedbu sustava upravljanja.


vacuum freeze dryer design


2. Jednostavno i praktično prikupljanje podataka - ima U-disck priključak na upravljačkoj ploči, mogli biste preuzeti sve podatke na računalo.


3. Ovaj laboratorijski model vakuum suhe zamrzavanje sustava za kontrolu sušenja može uštedjeti 40 shema slobodnog sušenja, svaka shema može se postaviti 40 segmenata vrijednosti temperature parametra. Možete spremiti proces sušenja, i pozvati korištenje direktno u sljedećem trenutku, vrlo povoljno.


ce freeze dryer


CE certifikat proizvođača vakuumskih zamrzivača, jamči pouzdanu kvalitetu, najnižu cijenu (kao izravno prodajno mjesto tvornice liofilizatora), prodajom s punim radnim vremenom i prilagodbom rezervnih dijelova. Sada kontaktirajte info@toptionlab.com za tvornicu posude za sušenje vakuum sušenja.

Par: Industrijski CBD je u zlatnom dobu razvoja

Sljedeći: 100L presvučeni srebrom staklo dizajn reaktora nove 2018