Pretraživanje

Ultrazvučni materijala dozator / tretman ultrazvučne kavitacije prilagoditi

Date:Jun 29, 2016

TOPTION ultrazvučni materijala posuda za je također popularan kao tretman ultrazvučne kavitacije, kao što je cavatition od ultrazvučni raspršiti coacervate čestica. To staviti potrebne obrade čestica suspenzije (tekuća faza) u polju super zvuka, koristite odgovarajući ultrazvučni amplituda i trajanje obrade.

Ultrazvučni Emulsification reaktora kroz njegove "efekt kavitacije" shvaćati emulzifikaciju ulja pomiješan s vodom, emulzifikaciju pomiješano s ulje, smjesa i homogenizacije dispergirane faze i kontinuirana faza je moderne kemijske tehnologije umjesto propelera, koloidna mlin i druge tradicionalne emulsification tehnologije.

U stvari, srž sadržaja ultrazvučni Nanotehnologija je rješavanje problema aglomeracije nanočestica, nano čestice se je lako ujediniti, pa se jedan disperzivna nano čestice je vrlo teško. Kako to izraditi nano čestice ravnomjerno raspršene matrice je ključnih tehnologija nanotehnologija.

So TOPTION ultrazvučni emulsification reaktor najviše odgovara kako bi rastjerala nano materijala (rešetku, silicij dioksid, itd.).

Važne karakteristike ultrazvučni emulsification je da je ne treba ili manje potrebe emulgator se vrlo stabilna emulzija.

Očite prednosti ultrazvučne emulsification je potaknut na hrana, kemijske, farmaceutske, tekstilne, izrada papira, boja, toplinska moć goriva, goriva centralno klima, nafte, metalurgije i mnogi drugi industrijski proces primjenjuje više, uključujući dolje izgaranja goriva je važan projekt rasti.

Prilagodbu ultrazvučnih kavitacija tretman dobrodošlice kontakt info@toptionlab.com 24 h/7 dana usluga.

Par: Ultrazvučna kavitacija reaktor laboratorij termostata bliskost ultrazvučni reaktora prilagoditi

Sljedeći: Ultrazvučni nakit Eyeglass satovi čistač stroj za čišćenje