Pretraživanje

Ultrazvučni nakit Eyeglass satovi čistač stroj za čišćenje

Date:Jul 04, 2016


Ultrazvučni nakit, alat, satovi čistač , sve više i više ljudi se oslanja na Ultrazvučno čišćenje stroj, kao i za neke prašine, ulja, pigmenti, hrđe, masti, alge, gljivice, bakterije, naslaga kamenca, poliranje spojevi, toka agenti, otisci prstiju, čađe vosak i kalup puštanje agenata, biološki tla kao što su krv, itd na ispitanice slijepe rupe, pukotine i udubine, ultrazvučni čistač mogao čišćenje svake površine predmeta koji kontakt sa čišćenje rješenje ili vodu iz slavine.Za ultrazvučni čistač, mogli koristiti posebno čišćenje, možete koristiti normalnu vodu iz slavine. Ali čišćenje effection će biti drugačija. Otopina za čišćenje sadrži sredstva za čišćenje, vlaženje agenti i druge komponente, koristeći posebna otopina za čišćenje može smanjiti subjekta površinske napetosti, povećati razine kavitacije i konačno poboljšati cleaing effection.


Voda također može poslužiti,TOPTION potpuno ultrazvučni čistač je Automatska funkcija, obični grijanje na 50℃ - 65℃ je dovoljno, ali za medicinsku primjenu, kako bi se spriječilo proteina koagulacije, temperatura vode treba da ispod 45℃.Ako ste posao u elektroničke radionice, industrijske i rudarske kompanije, laboratorij, bolnice, gledati i sat trgovina, naočale trgovina, draguljarnica, mobitel servis, obitelj kućnu uporabu, itd.

Ako želite neki složen oblik i rupe ispitanika, prljavština, prašina i masti u slijepe rupe, pukotine, udubine nakita, dobrodošli prilagoditi ultrazvučni čistač izTOPTION Ultrazvučno čišćenje stroj proizvođača iz Kine: info@toptionlab.comu 24 h/7 dana.

Par: Ultrazvučni materijala dozator / tretman ultrazvučne kavitacije prilagoditi

Sljedeći: Laboratorijska oprema termostatske kupke za laboratorija kupelj proizvođača