Pretraživanje

Sustavi za pranje sušila za raspršivanje zraka Usisavač, Proizvođač za sušenje rublja

Date:May 27, 2017

Sustavi za pranje sušila za raspršivanje zraka Usisavač, Proizvođač za sušenje rublja

Sušilo za raspršivanje koristi tehnologiju sušenja velike brzine, tekući materijal može se ispariti 95% ~ 98% vode, tako da možete sušenje materijala samo za nekoliko sekundi. TOPTION sušilo za raspršivanje široko se primjenjuje u pićima, okusima i bojama, mlijeku i proizvodima od jaja, ekstrakta biljaka i povrća, lijekova itd.

Centrifugal Spray Dryer.jpg

spray dryer customize Air filter collection dust system  (2).jpg

spray dryer customize Air filter collection dust system  (1).jpg

Sušilo za sušenje Usisavač filtra za filtriranje zraka prilagodi, filtriranje sušenja filtrira plin i nečistoće, sakuplja prašinu tijekom sušenja raspršivanjem, poboljšava radno okruženje stroja za prskanje raspršivača, ojačava rad stroja za sušenje raspršivača.

TOPTION markantna sušilica za prskanje posebno je pogodna za sušenje materijala osjetljivih na toplinu, nakon sušenja, nema potrebe za razbijanje i razvrstavanje, kako bi se smanjio radni postupak i uštedio vaše vrijeme, učinite učinkovitost sušenja raspršivanjem.

ISO CE certification.jpg

ISO i CE certifikat za sušenje raspršivača proizvođača profesionalni raspršivač za sušenje rublja prilagodite, kontaktirajte info@toptionlab.com Da biste saznali više.

Par: TOPTION Laboratory Rotary Evaporator Novi dizajn, rotacijski isparivač za prodaju

Sljedeći: Izvor ksenonskog svjetla Solarni simulator Nova prilagodba