Pretraživanje

Laboratoriju koristeći rotacijski vakuum isparivača, rotirajući isparivač vakuumski regulator

Date:May 30, 2016

Često možete susresti u nastavku problema kada djeluju rotacijski vakuum isparivača:

1. niska primanja stopa tijekom isparavanja je dobar.

2. vakuum pumpa se korodirala.

3. štetnih plinova bijega.

4. iznenadna otapala bumping.

Rotirajući isparivač je ideja instrument za koncentraciju, sušenje i recikliranje u kemijskoj industriji, farmaceutskoj industriji, hrane, zaštite okoliša, sveučilištima i fakultetima, istraživačkih laboratorija, itd. Ma laboratoriju koristeći rotirajući isparivač ili velikih industrijskih okretni isparivača, ako problemi često se dogodi tijekom eksperimenta, prekid postupka... gubljenje vremena, otpada rada, učinak vašeg istraživanja precizan i učinkovit.

Zašto tih problema često događa?

Sustav Rotary hlađenja vakuum stupnju je viši nego normalno je mogući razlog.

Ako vakuum stupanj je previsoka, će uzrokovati otapala parna temperatura je niska pa nije mogao prikupiti učinkovito. Otpuštanje vakuuma je potreba, ali drugih problema će se dogoditi ako vakuum stupnjeva je preniska.

Kako izbjeći ove probleme?

Da biste izbjegli ove probleme, predlažemo vam da Opremite vakuumski regulator i niske temperature hlađenja optočnih crpki za rotacijski isparivači, tako da bi mogli na pravi vakuum stopa i kondenzaciju vlage za efikasan, stabilan i siguran pogon.

Koristi za rotirajući isparivač Postavi, prikaz i kontrola vakuum stopa u ciljnom sustavu, posebice u procesa odvajanja, kondenzacije niske kipuće temperatura otopine. Otapala primanje stopu podići za 99% čak i za niske kipuće temperatura otapala.

-Ugrađen elektromagnetski ventil.

-Equips u kontrolu snage priključka za vakuum pumpa.

-Sa tampon bočica i boca filtar za zaštitu.

Modela

VC100B

Mjere raspon

0-105kPa

Određivanje raspona

2.0 ~ 90kPa

Rezolucija

0.1kPa

Nosivost

220V, 370W

Moć

220 v, 50 / 60Hz

Dimenzije (cm)

34 * 16 * 39 H

Napomena: nije za pumpanje gasa u prahu ili zrna.

Da se u pravi vakuum stopa i kondenzacije vlage za efikasan, stabilan i siguran pogon, to je razlog zašto većina rotirajući isparivač gosti vole vakuumski regulator za svog rotavapor laboratorijske opreme. TOPTION kao ISO i CE certifikat rotirajući isparivač dobavljač, pružaju rotavapor prilagodbe i srodni vakuum kontroler, dobrodošli kontakt s nicole@toptionlab.com (usluga je 24 h/7 dana).

Par: Kratko vrijeme Mini za kosu mlijeko u prahu sprej za kosu

Sljedeći: Rotavapor vakuum pumpa, rotirajući isparivač praksi, kako se Rotavapor radi?