Pretraživanje

Double-deck stakla u reaktoru novo prilagođavanje

Date:May 03, 2016

Nove prilagodbe bračni palubi stakla reaktora od TOPTION korisnika koji su rad u kemiji eksperiment istraživanja, nove vrste miješalica s stakla reaktor dizajniran je prema otvorenom i reaktor tijelo rotirajući funkcije. Najviše prednosti dopušta da priložite boca različitih kapaciteta na istoj glavi reaktor, a to je fleksibilan za više svrhe.

Double-deck stakla reaktora i popularan kaodvoslojni staklo reaktor, presvučeni srebrom stakla reaktori to se naširoko koristi za laboratorij ili proizvodnje kemijske sinteze, destilacija, pročišćavanje, frakcijskom destilacijom i odvajanje, itd, mian funkcija konfiguracije i glavnu prilagodbu kao ispod:

Glavne prednosti bračni palubi kemijske stakla reaktora:

1. prema dolje otvoriti funkciju - dopuštaju priključivanje boca različitih kapaciteta na istoj glavi reaktor, a to je fleksibilan u više svrhe.

2. jacketed stakla reaktor tijelo ima dizanje i rotiranje funkcije - radni i čišćenje, pomoći vam da izbjegnete fenomen teško otvoriti korištenjem vakuum masti pečat.

3.puni prirubnica sučelje, mogu izdržati pozitivan tlak u 0.03Mpa.

4.električnog grijanja reakcija je availbale, povoljno za vas ako imate posebne kemijske reakcije temperatura zahtjev.

5. profesionalni i prihvatljive dizajn stakla miješalica s sloja iscjedak utičnicu - jamstvo da nakon reakcija završi, hlađenje ili grijanje rješenje u čaši miješalica s sloj može biti ispražnjena potpuno, nema hydrops.

Bez obzira koliko prednosti presvučeni srebrom stakleni reakcija brod, ako to nije prikladan za vas, onda nije ništa. TakoTOPTION podršku i poticati te komunicirati s TOPTION inženjera o stvarnim potrebama istraživanje ili proizvodnju, samo nam trebate reći tvoj problem, TOPTION tim će desgin najviše suitanle laboratoriju rješenja za vas, ako vam je potrebna prilagodba, slobodno kontaktirati naš tim izravno: info@toptionlab.com


Par: Kada se koristi destilacija kratka staza

Sljedeći: TOPTION obitelji Challange Mount Hua