Pretraživanje

Kina Lyophilizer kako odabrati na Lyophilizer?

Date:Aug 09, 2016

Kako odabrati na Lyophilizer?

Vakuum zamrznuti za kosu je naširoko koristi u medicini, ljekarne, istraživanja biologije, kemijska industrija i proizvodnja hrane. Razlog Zašto je tako popularan lyophilizer je sad to: nakon sušenje zamrzavanjem, roba su lakše za dugoročno očuvanje i može biti naknađen to izvorni stanje i održavanje njegove chemial i biološke karakteristike nakon se zali.

Pronalaženje najbolje zamrznuti za kosu za vaše potrebe:

1. vrste Lyophilizers:

1) prema zamrzavanje sušenje kapaciteta -laboratorij vakuum zamrznuti za kosu, na licu mjesta vakuum zamrzavanje Sušilica za rublje, industrijski lyophilizer;

(2) prema grijanje metode - električno grijanje zamrzavanje oprema za sušenje, silikonska ulja grijanje zamrznuti za kosu;

(3) prema različitih aplikacija - kućanstvo za kosu, laboratorij vakuum Bože za kosu, medicinske i farmaceutske vakuum sušenje zamrzavanjem stroj, zdravstvene proizvodi lyophilizer, industrijski lyophilizer hranom, itd.

2. materijal vrsta koje je potrebno za sušenje zamrzavanjem i odlučite zamrznuti kapacitet sušenja:

(1) laboratorij koristi ili pojedinačna proizvodnja, kućanske hrane ili voće za sušenje zamrzavanjem, TOPTION inženjer predlažemo TOPT-10/12/18 serija zamrznuti za kosu;

(2) Xeraphium, gena, cjepivo, xeraphium, sušenje zamrzavanjem kamelijama mogli izabrati TPV serije u situ lyophilizer;

3) enzima, rešetku, hemostatskih pamuk, cordyceps, dendrobe, penicilin bočica, medicine i farmaceutske, koje bi GZL serije lyophilizer;

(4) povrće, voće, prehrambena industrija, zdravlje briga proizvoda lyophilizer, koje bi GZVF serije.

3. rok stil - Bulk i Stoppering dva tipa:

Većina stil police su fiksne na mjestu, njene primjene uključuju ali nisu ograničeni na: API-a, dijagnostika, tkiva, kirurški pribor, itd. Stoppering jedinice imaju pokretne police koje se najčešće koriste za spajanje čepovima u bočice u vakuum uvjetima. Osim toga, stoppering police možete također koristiti za pomaganje u CIP ciklusa.

4. kondenzator Lokacija: unutarnje i vanjske:

Unutarnje kondenzatori su jeftiniji i osigurati neograničen pare protoka. Vanjski kondenzator je opremljen je ventil za odvajanje proizvoda iz kondenzatora. Ovo može zaštititi proizvod od pripreme tijekom gubitak energije i čuva kondenzata iz čiste sobe okruženja.

5.material: 304SS i 316SS:

316L obično se koristi na farmaceutske i biotehnološke primjene dok 304L uglavnom koristi se hrane razreda i industrijske aplikacije.

Više pitanja:

ISO i CE certifikat proizvođača lyophilizer, TOPTION inženjer je spreman i na raspolaganju odgovoriti na vaša pitanja i dobiti te na cesti savršen zamrznuti za kosu za vaše specifične potrebe.

Par: Niske Temperature hlađenja tekućina kruži pumpe Kina proizvođač

Sljedeći: LCD Display Lyophilizer što konfiguracije vakuum zamrznuti za kosu imaju?