Pretraživanje

Spremnici

1. Spremnik za skladištenje sloja od nerđajućeg čelika s omotačem koji se koristi za opremu za ekstrakciju, filtraciju i isparavanje.
2. Predhlađenje alkohola za postupak ekstrakcije etanola.
3. Dizajn senzora temperature, prilagodba širokog kapaciteta.

Detalji o proizvodu

Spremnik za pohranu od nehrđajućeg čelika TOPTION podržava profesionalno prilagođavanje, dvoslojno, jednoslojno i prilagođavanje širokog raspona kapaciteta. Za prethodno smrzavanje alkohola prije centrifugalne ekstrakcije etanola, odaberite dvoslojni, odgovarajući hladnjak za postizanje učinka predsmrzavanja. Za skladištenje tekućine nakon filtracije odabire se jednoslojni spremnik koji se uglavnom koristi za puferiranje prije ulaska u isparivač kako bi se postigla svrha stabilnog i kontinuiranog punjenja.


storage tanks supplier

storage tanks usage


MaterijalNehrđajući čelik pouzdan u kvaliteti
ModelVertikalno ili vodoravno po izboru, jednoslojni i dvoslojni po izboru, prilagoditi široki raspon kapaciteta
Pumpa za centrifugu i ormar za zaštitu od eksplozijeImati
Mjerač razineImati
Senzor temperatureImati


storage tanks structure

storage tanks motor

storage tanks design

jacketed storage tanks


Ako želite prilagoditi spremnike od nehrđajućeg čelika za laboratorijsku uporabu, kontaktirajte TOPTION byinfo@toptionlab.com, jedan se može prilagoditi. Odgovarajući rashladni uređaji, pumpe za prijenos materijala, kontroleri, temperaturni senzori, manometri, mjerači razine itd., Mogu se prilagoditi vašim stvarnim potrebama, jedinstvena usluga koja će vam pomoći u učinkovitom rješavanju problema.


cbd processing turnkey solution

3rd party certification of distillation equipment

distillation equipment exhibation


Ako tražite kemijski, biološki, farmaceutski i prehrambeni centrifugalni ekstraktor kineskih proizvođača, dobavljača i tvornice ili provjeru prilagodbe i dizajniranja spremnika kod profesionalnog dobavljača u Kini, slobodno kontaktirajte Toption Instrument.
Hot Tags: spremnici, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljači, dobavljač u Kini, cijena, prilagodba, dizajn, kemijska, biologija, farmaceutska, hrana, na prodaju

Par: Spremnik Etanol Prije krio

Sljedeći: Centrifuga za ekstrakciju etanola od 220 lb

Upit

You Might Also Like