Pretraživanje

Oprema za ekstrakciju etanola

1. Prilagođavanje širokog raspona kapaciteta 15 lbs-220 lbs biomase / šarže, 98% visoke stope ekstrakcije iz biomase, 97% oporavka alkohola.

2.UL certifikat, GMP standard.

Detalji o proizvodu

Oprema za ekstrakciju etanola od nehrđajućeg čelika marke TOPTION posjeduje UL certifikat, zadovoljava GMP standard, ima širok raspon kapaciteta za ekstrakciju 15 lbs-220lbs prilagodbe biomase / serije, standardni sustav za ekstrakciju otporan na eksploziju i PLC potpuno automatskiupravljački sustav, dostupne su dvije različite konfiguracije. Možete prilagoditi najprikladniju opremu za vađenje na temelju vaših stvarnih zahtjeva.


ethanol extraction equipment


Gornja slika prikazuje standardni model TOPTION i također vruće prodavani model male laboratorijske opreme za centrifugalnu ekstrakciju. Koristi sustav upravljačkih ormana otpornih na eksploziju kako bi osigurao sigurnost rukovatelja. Vanjski sloj dizajniran je s termoizolacijskim pamukom kako bi se postigle dobre performanse toplinske izolacije. Istovremeno, TOPTION osigurava spremnike za zamrzavanje alkohola i rashladnu opremu koja se koristi sa strojem za ekstrakciju, tako da oprema za ekstrakciju etanola može raditi na niskoj temperaturi od minus 80 Celzijevih stupnjeva.


Pogledajmo jednostavne tehničke parametre ove opreme za ekstrakciju etanola


ModelEkstraktor etanola TOP-C15
Materijal
Materijal od nehrđajućeg čelika
Biomasa / šarža
15 lbs (15 lbs-220lbs biomase / serije prilagodbe širokog kapaciteta
Standardna maks. ubrzati
3000 o / min, 4000 o / min nije obavezno
Promjer ekstrakcijske komore12 inča
Zapremina komore za ekstrakciju18 L
Alkoholno otapalo57 L
PaketPaket drvene kutije za sigurnu dostavu


Prednosti opreme za ekstrakciju etanola TOPTION kroz detaljne slike, kvaliteta je naša kvaliteta (dostupni su 98% stope ekstrakcije iz biomase, 97% brzine uklanjanja aokohola, spremnik i rashladni uređaji)


ethanol extraction equipment supplier
ethanol extraction equipment cover system
extraction equipment PLC touch screen
extraction equipment UL inverter
extraction equipment level guage design
extraction equipment valve design
extraction chamber of extractors
extraction equipment UL configurations
extraction equipment wholeset
turnkey solution biomass extraction


Kao što je prikazano na gornjoj slici, kao proizvođač opreme za laboratorijsku destilaciju i ekstrakciju, nakon više od 15 godina razvoja, TOPTION ima snažnu sposobnost pružanja prilagođenih usluga, od ekstrakcije, filtracije, isparavanja, dekarboksilacije, destilacije, kristalizacije i sušenja cjelokupna oprema za obradu cbd-a. TOPTION pruža cjeloviti set prilagođenih rješenja za cbd rješenje po principu "ključ u ruke" i odgovarajuću opremu za visoke i niske temperature, vakuumske pumpe itd.


TOPTION kao proizvođač opreme za vađenje, imaju ISO certifikat, oprema ima UL i CE certifikat različitih konfiguracija, a svake godine TOPTION će prihvatiti profesionalne nezavisne certifikacijske tvrtke da odu u tvornicu na certificiranje, uključuju SGS, TUV, BV itd. Pouzdan u kvaliteti.


3rd party certification of extraction equipment
extractors exhibation


Ako tražite kemijski, biološki, farmaceutski i prehrambeni centrifugalni ekstraktor kineskih proizvođača, dobavljača i tvornice ili provjeru prilagođavanja i dizajniranja opreme za ekstrakciju etanola kod profesionalnog dobavljača u Kini, slobodno kontaktirajte Toption Instrument.
Hot Tags: oprema za ekstrakciju etanola, Kina, proizvođači, tvornica, dobavljači, dobavljač u Kini, cijena, prilagodba, dizajn, kemijska, biologija, farmaceutska, hrana, na prodaju

Par: ne

Sljedeći: Ekstrakcija etanola biomase

Upit

You Might Also Like