Banner
Dom > O nama

TOPTION je profesionalni pružatelj laboratorijskih rješenja, a svi posvećeni pružanju najboljih rješenja i proizvoda za globalne korisnike koji rade u biologiji, kemiji, farmaceutskoj, analizi okoliša, hrani, akademskim istraživanjima itd. Bez obzira na polje u kojem radite, mi i dalje nastojite postići isti cilj: pružiti vam najprikladnije rješenja i proizvode kako bi vaše istraživanje bilo točnije i učinkovitije.


Sjedište TOPICE nalazi se u Xi'anu u Kini gdje ima vlastite stotine sveučilišta i istraživačkih instituta, a poznato je i kao tisućljetna kultura povijesti. Duboka kultura i snažni znanstveni resursi pružaju vam kontinuirano bolje proizvode, rješenja i usluge.


Glavni proizvodi sadrže reaktor kemijske sinteze, rotacijski isparivač, tankoslojni aparat , fotokemijski reaktor, reaktor visokog tlaka, zamrzivač, sušilica za prskanje, itd. Instrument TOPTION marke posjeduje vlastiti reputaciju u više od 70 zemalja i regija, pruža tehničku podršku za desetke tisuća organizacija za rješavanje problema unutar svojih istraživanja, posebnih za sveučilišta, istraživačke institute, industrije, inspekcijske agencije itd. Promicanje napredovanja tehnologije i poboljšanje ljudskog života je društvena misija TOPCI .


Vjerujemo da bi samo vrhunska kvaliteta, vodeća tehnologija, najpotpunije rješenje i najprofesionalnija služba mogli ostvariti misiju i viziju TOPCI . Zato ćemo se zadržati u stalnoj inovaciji i napornom radu, pružiti vam najbolja rješenja i proizvode i učiniti vam istraživanje preciznijim i učinkovitijim.

Mi smo mlada, profesionalna i kreativna ekipa,

Mi smo customer-centric i odgovorni tim.


Naša misija: učiniti vaše istraživanje točnije i učinkovitije.

Naša vizija: postanite najkonkurentniji svjetski proizvođač laboratorijskih rješenja.

Naša vrijednost: Sharing & win-win, uspjeh klijenata, biti zahvalan, nastaviti rasti, inovativno i odgovorno.